Leveransvillkor

Frakt & Leverans

När du går till kassan kommer du att kunna se en uppskattad tidsram för varje leveransalternativ. Denna uppskattning är endast en grov estimering, eftersom frakten utförs av tredjepartsföretag och inte kan garanteras av oss. Leveransen anses vara slutförd när köparen eller deras representant har tagit emot varan.

Fraktalternativ och avgifter

I avsnittet nedan hittar du alla våra fraktmetoder för de länder vi levererar till.

Tillgängliga fraktmetoder genereras baserat på det postnummer du anger i kassan. Fraktkostnaden varierar beroende på det valda fraktalternativet enligt följande lista.

  • Budbee Box - 69 SEK (Leveranstid: 1-3 dagar)
  • Budbee Hemleverans - 99 SEK Leveranstid: 1-3 dagar
  • Bring (leverans till närmaste ombud) - 69 SEK (Leveranstid: 1-4 dagar)

Observera att dessa är typiska och uppskattade leveranstider och i undantagsfall kan varorna levereras inom en tidsram på upp till 30 kalenderdagar.

Vi försöker alltid att skicka din order inom 24 timmar från mottagandet av din orderbekräftelse under vardagar (exklusive helgdagar). När ditt paket har lämnat lagret kan du spåra det genom en länk som skickas via e-post.

När en beställning har skickats från vårt lager kan den inte längre avbrytas. Fraktavgifter som uppstår vid returer är inte berättigade till återbetalning.

Leveranser till avlägsna områden uppleva förlängda leveranstider.